D’Hondt, meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren

Uw binnendeuren in lijn met uw interieur

Blokdeuren maken een sterke opmars. Dit komt omdat ze door het dunne blokkader mooi geïntegreerd kunnen worden in een muur. De deur heeft buiten het profiel van 25mm geen omlijsting meer waardoor dit perfect past in een strakker, modern interieur.

Onzichtbare binnendeuren bestaan uit een blokdeur waarvan het profiel volledig ingewerkt is in de muur en dus niet meer te zien is. Ideaal wanneer u de deur 1 geheel wilt laten vormen met uw wand.

Blokdeuren van D'Hondt

D’Hondt Interieur maakt uw blokdeur volledig op maat van uw interieur en volgens Belgische kwaliteit. Zo bent u er zeker van dat uw binnendeur volledig past in uw woning en gezien mag worden door iedereen. Met onze meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren op maat kan u met een gerust hart ons uw binnendeuren toevertrouwen. Bovendien geniet u naast de gratis levering & plaatsing ook van 10 jaar garantie op uw deur.Ontdek ook onze mooie kwaliteitstrappen en andere binnendeuren!

D’HONDT Interieur produceert niet enkel kwaliteitsbinnendeuren. D’Hondt is eveneens gespecialiseerd in de productie en de plaatsing van kwaliteitstrappen voor elke stijl en elke woning. Ontdek het snel!