D’Hondt, meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren

Smeedijzeren deuren in uw interieur

Smeedijzeren deuren zijn vaak terug te vinden in een landelijke woning maar passen evenzeer in een moderne of industriële omgeving zoals bvb. een loft. Door de grote glasoppervlakte waarover ze beschikken, bieden ze veel lichtinval en een mooie uitstraling.

Ze kunnen bovendien de architectuur of een ruimte van de woning bvb. de keuken meer in de verf zetten.

Alle combinaties mogelijk

Een smeedijzeren deur kan zowel volledig in smeedijzer (en glas uiteraard) uitgewerkt worden als gecombineerd worden met hout zoals planchetten. Zo kan u kiezen om bvb. het onderste gedeelte van een smeedijzeren deur in hout uit te laten voeren waarbij de bovenste helft dan een combinatie van smeedijzer en glas kan vormen. Ook een hangende planchettendeur met een smeedijzeren beslag (ook wel barn- of loftdeur genoemd) is een mooi voorbeeld van de combinatie smeedijzer met hout. Ontdek meer mogelijkheden in onze gratis inspiratiegids!

Smeedijzeren binnendeuren van D'Hondt

D’Hondt Interieur maakt uw smeedijzeren deur volledig op maat van uw interieur en volgens Belgische kwaliteit. Daarom maken we een gratis 3D-ontwerp na plaatsbezoek bij u thuis. Zo bent u er zeker van dat uw binnendeur volledig past in uw woning en gezien mag worden door iedereen. Met onze meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren op maat kan u met een gerust hart ons uw binnendeuren toevertrouwen. Bovendien geniet u naast de gratis levering & plaatsing ook van 10 jaar garantie op uw deur.Ontdek ook onze mooie kwaliteitstrappen en andere binnendeuren!

D’HONDT Interieur produceert niet enkel kwaliteitsbinnendeuren. D’Hondt is eveneens gespecialiseerd in de productie en de plaatsing van kwaliteitstrappen voor elke stijl en elke woning. Ontdek het snel!