Wij hebben de nieuwe trap die u zoekt!

Een nieuwe trap? Die vindt u bij ons. Wij produceren elke trap op maat en stellen onze meer dan 100 jaar lange ervaring ten dienste van u. Een trap is heel essentieel en bepalend in uw interieur. De juiste keuze is dan ook primordiaal. Bij D’Hondt helpen we u dan ook graag uw plannen te realiseren. Houten trappen, zwevende trappen, wenteltrappen, metaaltrappen, trappen met z-treden,... Ons aanbod is onbeperkt!

Nieuwe trappen kiezen doet u niet op 1,2,3. Daarom stellen wij u graag onze expertise ter beschikking door middel van gratis interieuradvies. Bovendien wordt uw voorstel ook gratis gepresenteerd in 3D!

Trappen van D'hondt

D’Hondt Interieur maakt uw trappen volledig op maat van uw interieur en volgens Belgische kwaliteit. Daarom maken we een gratis 3D-ontwerp na plaatsbezoek bij u thuis. Zo bent u er zeker van dat uw trap volledig past in uw woning en gezien mag worden door iedereen. Met onze meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren op maat kan u met een gerust hart ons uw binnendeuren toevertrouwen. Bovendien geniet u naast de gratis levering en plaatsing ook van 10 jaar garantie op uw deur.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kan u hiernaast gratis en vrijblijvend een afspraak maken.Ontdek vrijblijvend ook ons ruim assortiment aan binnendeuren!

D’HONDT Interieur produceert niet enkel kwaliteitstrappen. D’Hondt is eveneens gespecialiseerd in de productie en de plaatsing van mooie binnendeuren voor elke stijl en elke woning. Ontdek ze hier vrijblijvend!