D’Hondt, de onbetwiste specialist in binnendeuren!


Ruwe materialen, planchetten al dan niet in combinatie met smeedijzer telkens in de authentieke landelijke stijl. Uniek op maat van uw project. U kiest de houtsoort en afwerking van de stijl van uw landelijke deuren. D’hondt brengt met het uitgebreide aanbod landelijke deuren die charmante en gezellige sfeer bij u in huis, tijdloos en oeverloos gezellig.


Planchetbinnendeuren van D'Hondt

D’Hondt maakt uw planchetdeuren volledig op maat van uw interieur en volgens Belgische kwaliteit. Daarom maken we een gratis 3D-ontwerp na plaatsbezoek bij u thuis. Zo bent u er zeker van dat uw binnendeur volledig past in uw woning en gezien mag worden door iedereen. Met onze meer dan 100 jaar ervaring in binnendeuren op maat kan u met een gerust hart ons uw binnendeuren toevertrouwen. Bovendien geniet u naast de gratis levering & plaatsing ook van 10 jaar garantie op uw deuren.Ontdek ook onze mooie kwaliteitstrappen en andere binnendeuren!

D’HONDT Interieur produceert niet enkel kwaliteitsbinnendeuren. D’Hondt is eveneens gespecialiseerd in de productie en de plaatsing van kwaliteitstrappen voor elke stijl en elke woning. Ontdek het snel!